Potrebna vam je izrada Internet trgovine sa velikim brojem funkcionalnosti i jednostavnom administracijom?

VSC Trgovina

Izrada Internet trgovine vam može omogućiti otvaranje novih tržišta i dosega vrlo velikog broja korisnika.
Odlučili ste se za pokretanje obrta, trgovine na malo putem interneta ili ste kompanija sa već prepoznatim proizvodima i uslugama? Imamo idealno rješenje za vas!

Ako vam se tek rađa ideja o preseljenju vašeg poslovanja na internet putem web on line shopa, stavimo to za početak u postotak: u Hrvatskoj dnevno internet koristi 71% stanovnika,dok njih 51% čak nekoliko puta dnevno (izvor: Znanstvenik). Sama on line prodaja u Hrvatskoj je porasla 92% u zadnjih nekoliko godina. A ako vaši planovi nakon otvaranja internet trgovine sežu i izvan lijepe naše, ti postotci znatno rastu!

Naša web trgovina vam može omogućiti da postanete dio tog tržišta, a naše stručno osoblje će vam u tome pomoći.

Da predstavimo ukratko našu internet trgovinu i ponosno istaknemo onu najvažniju činjenicu našeg web shopa da je on u cijelosti hrvatski proizvod kojeg su izradili isključivo hrvatski programeri sa višegodišnjim iskustvom rada na tom području. Cijelo ovo vrijeme internet trgovina je nadograđivana, sustavnim praćenjem svih zbivanja u vezi on line prodaje, te vam je nudimo u tri modela: Standard, Premium i Unlimited.
Sadašnje osnovne karakteristike VSC PRO+ shopa su jednostavna administracija, SEO optimizacija, responsive dizajn i sve su sadržane već u našem osnovnom Standard modelu.

Ako ste već iskusniji u internet prodaji ili su u startu vaše potrebe malo veće i zahtjevnije, ponudili bismo vam naše Premium i Unlimited modele. Oni, za početak, govore svim jezicima! Mogu sadržavati neograničen broj proizvoda, veleprodaju, integraciju s drugim sustavima... Unlimited model vam omogućuje također grupnu i aukcijsku kupovinu što bi vaše poslovanje upotpunilo trendovima prisutnim na ovim podnebljima!

Ako vas je bilo što od navedenog zaintrigiralo, bez ustručavanja nam se obratite! Saslušat ćemo vašu ideju, sugestiju, primjedbu i pokušati pronaći najbolje rješenje za nju.

Dakle, ako tek razmišljate o prodaji vaših proizvoda putem interneta ili pak svoje proizvode želite dodatno promovirati ovo je prava prilika da se i vi konačno priključite suvremenom načinu trgovine koji je konačno postao pristupačan.
Prema tome, unatoč kriznim vremenima u trgovini ovo je minimalno ulaganje za Vaše uspješno buduće poslovanje!


trgovina-pro1.jpg
trgovina-pro8.jpg
trgovina-pro9.jpg
trgovina-pro2.jpg
trgovina-pro3.jpg
trgovina-pro4.jpg
trgovina-pro5.jpg
trgovina-pro6.jpg

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu