Potrebna vam je izrada Internet trgovine sa velikim brojem funkcionalnosti i jednostavnom administracijom?

VSC Trgovina

Izrada Internet trgovine vam može omogućiti otvaranje novih tržišta i dosega vrlo velikog broja korisnika.
Odlučili ste se za pokretanje obrta, trgovine na malo putem interneta ili ste kompanija sa već prepoznatim proizvodima i uslugama? Imamo idealno rješenje za vas!

VSC Pro+ Internet trgovina je u potpunosti hrvatski proizvod! Naša nova platforma nudi izvrsno korisničko iskustvo (UX), nove marketinške funkcionalnosti i mogućnosti za bolju i veću prodaju!
Odaberite našu platformu i postanite dio VSC Pro+ e-commerce svijeta: naši dugogodišnji partneri potvrđuju kvalitetu naših web trgovina! E-commerce cjelovito rješenje koje u potpunosti pokriva sve segmente poslovanja. Jednostavna administracija u kojoj su sadržane mnogobrojne funkcionalnosti.


Dolazak novih tehnologija, ubrzavanje internetskih procesa, te sve veći naglasak na izvrsnom iskustvu korisnika, rezultirao je izradom potpuno nove platforme VSC Pro+ Internet trgovine - bazirana na tehnologijama Microsoft Net Core 3.0.


Od samog početka razvijanja naše platforme naglasak smo stavili na funkcionalnost web trgovina sa velikim brojem artikala i širokim spektrom asortimana. Internet trgovine su dostupne i na više jezika te istovremenom maloprodajom i veleprodajom. I naravno, kao mogućnost samostalne B2C ili B2B Internet trgovine. Povezivanje sa ERP sustavima, stanje na skladištima, dostava, preuzimanje web kataloga od velikog broja distributera: zahtjevnost takvog tržišta smo sustavno razvijali, a naše reference su dokaz da smo u tome i uspješni.


Navedene Izvorne funkcionalnosti su dorađene sa velikim brojem mogućnosti: u prezentaciji proizvoda, mogućnosti kupovine, dostave, marketinških funkcionalnosti, i mnogo, mnogo drugih. U web trgovine integriramo Payment Gateway sustave koji imaju mogućnost virmanskog plaćanja, plaćanja pouzećem, PayPalom i Bitcoinom. Moguće je i povezivanje sa dostavnom službom.
Kroz platformu VSC Pro+ omogućeno je više načina praćenja skladišta uz mogućnost zasebnog praćenje skladišta.


Moguće je formirati dodatnu naknadu za dostavu koja se veže na točno određeni artikl, a dostava se može formirati prema točno određenom terminu.


Tehnička specifikacija se unosi i ažurira na vrlo jednostavan način za jedan artikl ili više njih istovremeno. Varijante artikla se mogu prikazivati na više načina (prikaza) ComboBox, RadioButton i sl. U varijantama artikla omogućene su detaljnije postavke samog atributa. Na osnovu zahtjeva korisnika moguće je kreirati posebne procedure obrade za artikle, korisnike, narudžbe. Pristup i povezivanje podataka sa modula su centralizirani kao i sama sinkronizacija podataka.


Omogućeno je samostalno povezivanje Internet trgovine sa Google Tag Manager, Google Analytics, Google Analytics Ecommerce tracking.


Dodatne stranice i novosti kreiraju se i uređuju direktno i jednostavno sa web stranice. Zbog dodatne sigurnosti korisnika i rada same Internet trgovine sigurnosti prijave i registracije korisnika je na vrlo visokom nivou. Omogućena je lakša i jednostavnija prijava korisnika putem društvenih mreža, te dvofaktorska autentifikacija u svrhu veće sigurnosti korisnika. Postavljena je mogućnost plaćanja putem foto naloga. Izrađen je API koji stavlja na raspolaganje svoje artikle drugim Internet trgovinama: Internet trgovine mogu preuzimati artikle na razne načine: sve artikle ili samo dio koji zatraže.

Dakle, ako tek razmišljate o prodaji vaših proizvoda putem interneta ili pak svoje proizvode želite dodatno promovirati ovo je prava prilika da se i vi konačno priključite suvremenom načinu trgovine koji je konačno postao pristupačan.
Prema tome, unatoč kriznim vremenima u trgovini ovo je minimalno ulaganje za Vaše uspješno buduće poslovanje!


trgovina-pro1.jpg
trgovina-pro8.jpg
trgovina-pro9.jpg
trgovina-pro2.jpg
trgovina-pro3.jpg
trgovina-pro4.jpg
trgovina-pro5.jpg
trgovina-pro6.jpg

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu