Prednosti izrade Web Shopa

VSC Trgovina

Kako bi izrada web shopa bila što kvalitetnije odrađena za svakog pojedinog korisnika, vrlo je važno na samom početku utvrditi koje su sve funkcionalnosti potrebne kako bi se vaša online prodaja mogla odvijati glatko i bez ikakvih poteškoća. Izrada web trgovine je naša specijalnost!

Zašto otvoriti web shop?

Prvi i osnovni razlog je dostupnost kupcima 24/7. U današnjem užurbanom načinu života fizički obilazak trgovina je postao nemoguća misija. U potrazi za željenim proizvodom, kupcima je već postala navika da prvo istraže ponudu na internetu. Prema statistikama, najčešće sa svojih pametnih telefona. Tada je njihov izbor neograničen i čine to u bilo koje doba dana, često i vikendom. Tu nastupate vi sa cjelokupnom ponudom iz svog web shopa.

Izrada Internet Trgovine

Važna stvar su dakako i znatno niži troškovi takvog poslovanja. Jer, slažete se, nije vam potreban niti prostor, niti prodavači, web shop je uvijek otvoren i spreman da proda artikle iz vaše ponude. Iz tog razloga nisu prisutni niti ostali dodatni troškovi koje stvaraju fizičke trgovine.

No, interakcija sa kupcima nije umanjena, dapače, putem chata na web shopu ili emailom je moguće ostvariti kvalitetniji i dugotrajan poslovni odnos sa kupcem. Na taj način se može ostvariti i prilika za daljnju prodaju. Dostava na kućnu adresu i jednostavna kupovina kupcima stvara zadovoljstvo, nemojte dopustiti konkurenciji da vas pretekne i uzme taj dio prodaje!

Imate li više trgovina, na internetu ih možete objediniti u jedan web shop. A ukoliko imate i veleprodaju, web shop će vam znatno pojednostaviti čitav proces takve prodaje.

Zašto odabrati VSC Pro+ internet trgovinu?

Želite da vam se ostvari sve što smo naveli u što kraćem roku bez ikakvih poteškoća? Želite jednostavnu administraciju u kojoj su navedene sve mogućnosti, pa čak i one koje zahtijevaju neka specifična poslovanja? Želite podršku koja je uvijek dostupna i brze intervencije? I sve to objedinjeno atraktivnim responsiv dizajnom sa preglednim funkcijama? Tada ste na pravom mjestu! 12 godina iskustva i mnoštvo priznatih referenci, daju pozitivne odgovore na sva vaša pitanja! Zatražite ponudu koja će dati novu dimenziju vašem poslovanju!

Dakle, izrada web shopa je nama tokom svih ovih godina donijela ogromno iskustvo kojim smo cijeli E-commerce proces razradili do najsitnijeg detalja i sve skupa objedinili u ponudu kroz tri osnovna modela: Standard, Premium i Unlimited.

Brzo i jednostavno!

Iz tog razloga, izrada web shopa u VSC Pro+ traje u kratkom roku, do maksimalno 20-tak radnih dana. Od vas tražimo samo da nam pošaljete podatke o svojoj domeni i zakupite hosting kod nekog provjerenog providera (ukoliko već niste) na Windows serveru sa MS SQL bazom podataka.

Kako početi?

Naravno, da započne izrada web shopa, potrebni su nam vaš logo i boje vaše tvrtke koje prilagodimo našem jedinstvenom responsiv dizajnu, ukoliko se ne odlučite za neko zasebno rješenje dizajna. U tom slučaju dodatno dogovaramo sa vama kako želite da izgleda vaš web shop (rok za izradu se u tom slučaju nešto malo produžuje).

... i što nakon toga?

Kad završi izrada web shopa, nastupate vi! Na način da sami unosite artikle, podkategorije i kategorije kroz naš jednostavan i pregledan sustav za administraciju uz našu ljubaznu i brzu tehničku podršku.

Na kraju vam nudimo, ukoliko želite (nije obavezno), ugovaranje održavanja web shopa na mjesečnom nivou. Ako se odlučite, omogućena vam je prvenstveno redovita nadogradnja na sve novitete koje često programiramo u skladu sa globalnim tržišnim kretanjima koji idu sve većom brzinom, pa ih je potrebno i primjenjivati kako vaš web shop ne bi zaostajao za konkurencijom. Također je mjesečno održavanje u svrhu ostalih potreba navedenih u samom ugovoru.

Isprobajte VSC Pro+ odmah!

Našu administraciju možete isprobati već sada, besplatno, slanjem svojih podataka na ovom linku

Zatražite ponudu, jer ove reference vam jamče uspjeh!

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu