VscPro
Prednosti VSC Pro+ web shopa 2017-5-2 https://www.vsc-pro.com/prednosti-vsc-pro-web-shopa/2097/blog/
Prednosti VSC Pro+ web shopa 2 .  svibanj   2017 .

Prednosti VSC Pro+ web shopa

Ukoliko ozbiljno razmišljate o izradi web shopa, zacijelo ste se našli u nedoumici koje softversko rješenje je najbolje za otvaranje internet trgovine. Koje funkcije treba sadržati web shop kako bi vaše E-commerce poslovanje funkcioniralo besprijekorno? Najbolje da krenemo od početka…

Kroz administraciju VSC Pro+ internet trgovine omogućeno vam je da kreirate broj odjela trgovine, kategorija i podkategorija u onolikom broju koliko je potrebno upravo vašem web shopu. Dakle, u odjele možete smjestiti one kategorije koje pripadaju vrsti prodaje koja je imenovana nazivom, te ih granati na podkategorije prema, npr. različitim brandovima. Sve zajedno u svrhu lakšeg snalaženja i preglednosti korisniku koji dođe u vašu internet trgovinu.

Isto tako, kroz administraciju je omogućeno da za svaki odjel, kategoriju, podkategoriju i artikl unesete naslov, opis i sliku koji će predstaviti proizvode u vašem web shopu. A za bolji rang, u administraciji se nalazi rubrika SEO opis u koju dodate tagove, ključne riječi, naslove i opis.

Dakle, kod uređivanja administracije vaše internet trgovine, u VSC Pro+ imate mogućnost prilagoditi je upravo vašoj vrsti poslovanja. Najbolji način da isprobate administraciju VSC Pro+ internet trgovine je besplatnim preuzimanjem.

Želite li istaknuti akcije, možete npr. u zasebnom odjelu ili na naslovnoj stranici. Želite li da se kupcu prikažu srodni artikli, također ih sortirate u administraciji.

Omogućeno je praćenje svake narudžbe (nezavršene ili isporučene), te slanje potvrde narudžbe kupcu na mail.

Za veći broj artikala, omogućen je uvoz putem Excell tablice, ali isto tako putem modula za preuzimanje kataloga distributera (Asbis, M San, Microline, Esys, Lost, Recro, Megatrend, Kvark, Hama...).

Načini plaćanja su uobičajeni: pouzećem, virmanom, karticom. Za plaćanje karticom odabirete jedan od sigurnosnih sustava plaćanja (CorvusPay, WS Pay, Web teh service provider, T-Com Pay Way, Ouroboros, PayPal) koji potom integriramo u sustav.

Još jedna mogućnost je povezivanje na portale Nabava.net i Jeftinije.hr koji vas mogu istaknuti pred konkurencijom, a i donijeti vam dodatne korisnike.

Specifičnosti veleprodaje (B2B) u internet trgovini možete definirati rabatnom politikom, omogućenim jednostavnim načinom ponavljanja narudžbe iz kataloga proizvoda, uz naprednu mogućnost maržiranja cijena. VSC Pro+ internet trgovinu također možete povezati sa nekim od ERP sustava (4D Wand, Luceed, E-računi).

Dosta je teško nabrojati sve mogućnosti VSC Pro+ internet trgovine, stoga smo ovdje istaknuli one česte i uobičajene. Još jedna dodatna prednost našeg web shopa je kratak rok za izradu, do svega 20-tak radnih dana.

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu