VscPro
Ponudite svojim korisnicima svježe vijesti! 2017-10-10 https://www.vsc-pro.com/ponudite-svojim-korisnicima-svjeze-vijesti/2117/blog/
Ponudite svojim korisnicima svježe vijesti! 10 .  listopad   2017 .

Ponudite svojim korisnicima svježe vijesti!

Na webu je sve drugačije. Nikada niste u stvarnosti vidjeli svoje kupce. Nikada niste vidjeli njihove izraze lica, oduševljenje ili razočaranje ponudom koju nudite. Tek tu i tamo koja napisana riječ u vidu recenzije na webu.

Online prodaja je dobrim djelom zaokupirala navike naših zemljaka. Na nama je samo da držimo korak sa promjenama u tehničkom djelu E-commerce prodaje, na vama da ponuda bude zanimljiva, konkurentna, drugačija, povoljna. Svaki naručeni artikl da stigne upravo kako je zatražen u što kraćem roku. I to je to! Jednostavan proces koji je važan baš u svakoj internet trgovini. Zanemarimo u ovom trenutku sva natezanja sa dobavljačima i mnogo drugih svakodnevnih problema koji našalost ispunjavaju dan trgovcima svih sektora.

Ovdje ipak nešto nedostaje. Onaj momenat kad kupci žele od vas saznati neke dodatne informacije, vaše mišljenje u vezi nekih segmenata koji nisu izravno prodaja robe i usluga. Jer pojavom sve veće konkurencije na webu, korisnici postaju izbirljivi, traže neke dodatne benefite koje mogu dobiti od vas naspram konkurencije. Vole dobiti razne informacije iz užeg i šireg područja vašeg poslovanja. Žele na vašoj stranici pročitati neke vijesti koje će ga na neki način bolje upoznati sa vašim poslovanjem. Nemojte se odmah uplašiti, pisanje raznih vrsta novosti u vašoj internet trgovini nije nemoguća misija. Potrebne su vještine pisanja, u svakom slučaju. No, bilo da ćete se sami okušati u tome ili zaposliti osobu iskusnu u pisanju, ovo su neke smjernice koje bi korisnici voljeli čitati na vašem webu:

• Predstavite sezonske novitete, uz poneko vlastito mišljenje za taj asortiman

• Napravite vodič za određenu vrstu asortimana kako bi se korisnici lakše snalazili

• Podijelite sa korisnicima probleme na koje ste naišli u poslu i kako ste ih riješili

• Podijelite sa korisnicima mišljenje o nekoj top temi iz vaše branše

• Podijelite sa korisnicima tok kojim se vaš posao razvijao

• Zatražite komentare i mišljenja svojih korisnika i od toga napravite kratku vijest

• Ispričajte kako ste riješili neki problem testiranjem više načina

• Ispričajte kako ste riješili problem svojim korisnicima

• Napišite tekst o nekim frekventnim pitanjima koja prikupljate neko vrijeme

Možda se pitate što to meni treba? Pa samo zbog par sitnica: boljeg ranga na tražilici, više posjetitelja, novih i povratak starih...

Svaki početak je težak. Napraviti zanimljivu novost koju će mnogi pročitati, potrebno je iskustva i vremena. VSC Pro+ internet trgovina vam olakšava pisanje, uređivanje i plasiranje vijesti u vašem shopu putem jednostavnog modula.

Još niste počeli pisati novosti?

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu