Kako pokrenuti internet trgovinu?

Kako izraditi web shop?

Želite pokrenuti web shop, a ne znate od kuda krenuti i koje sve mogućnosti treba razmotriti? Prije izrade web shopa dobro je napraviti određenu pripremu.

KVALITETNA KATEGORIZACIJA PROIZVODA VAŠE INTERNET TRGOVINE

Kako pokrenuti internet trgovinu?Vizualizirajte kategorije na koje bi se vaš web shop trebao granati. Kategorije trebaju nedvosmisleno karakterizirati proizvode koje sadrže kako bi se kupci što bolje i jednostavnije snalazili u vašem web shopu. Iz svake kategorije zatim napravite nekoliko potkategorija u koje ćete smjestiti vaše proizvode. One će precizirati vašu ponudu i dodatno olakšati kupcu pronalazak željenih artikala. U VSC Pro+ internet trgovini niste ograničeni brojem kategorija niti potkategorija.

KVALITETAN OPIS PROIZVODA (ARTIKALA) VAŠE INTERNET TRGOVINE

Pripremite opise koji će najbolje i najadekvatnije prezentirati svaki artikl pojedinačno. U opise je potrebno sažeto staviti sve podatke potrebne korisniku da donese odluku o kupnji. Ukoliko planirate veliki broj proizvoda u vašoj internet trgovini, krenite sa opisima što prije kako bi se mogli najbolje prezentirati svojim kupcima.

KVALITETNE SLIKE VAŠIH PROIZVODA

Opskrbite se kvalitetnim slikama jer one jedino vizualno mogu kupcima približiti vaš proizvod. Ako su neke slike koje su vama dostupne, lošije kvalitete, angažirajte profesionalnog fotografa kako bi artikli bili prikazani u što boljem svijetlu.

INTEGRACIJA SA SUSTAVIMA ZA ONLINE PLAĆANJE

Zanima vas koje načine plaćanja možete koristiti? U VSC Pro+ možete koristiti sigurnosne sustave za plaćanje karticama, Payment Gateway sustave (CorvusPay, WS Pay, Web teh service provider, T-Com Pay Way, Ouroboros, PayPal), plaćanje virmanom i pouzećem.

SEO OPTIMIZACIJA

Naše eCommerce rješenje vam nudi optimizaciju za tražilice, stoga ćete na vrlo jednostavan način omogućiti svojim proizvodima da budu viđeni na tražilicama!

MALOPRODAJA I VELEPRODAJA (B2C I B2B)

Uz maloprodaju (B2C), želite koristiti i veleprodaju (B2B) u internet trgovini? B2B iziskuje određene specifičnosti u on line prodaji, kao što su: rabatna politika, jednostavan način ponovljene narudžbe iz kataloga proizvoda, napredna mogućnost maržiranja cijena, te napredna formula za izračun cijena. A ukoliko cjelokupni proces želite povezati sa ERP sustavom (4D Wand, Luceed, E-računi), svi podaci koji uključuju stanje zaliha i cijene se prenose u web trgovinu putem sinkronizacije podataka između sustava za povezivanje. Povezivanjem sa dobavljačima je omogućeno da na jednostavan način preuzimate kataloge proizvoda od mnogih dobavljača, npr: MSan, Recro, Fokus, Asbis, MOL, Ram 3, Ezy i mnogi drugi.

POVEZIVANJE INTERNET TRGOVINE

Povezivanje vašeg web shopa na portale Nabava.net i Jeftinije.hr vam omogućuje da budete konkurentni sa ponudom i cijenama, a usput donosi i mnoštvo novih korisnika!

Na kraju svakako treba naglasiti da je VSC Pro+ responsivnog dizajna, pa će se iz tog razloga vaša internet trgovina prilagoditi svim uređajima (desktop, tablet, mobitel). A uz višejezičnost biti dostupna bilo gdje u svijetu!

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu