Kako pokrenuti internet trgovinu?

VSC Trgovina

Pokrenite web trgovinu brzo i lako, nemojte dopustiti konkurenciji da bude ispred vas!

Kako krenuti?

Kako pokrenuti internet trgovinu?Želite što prije početi prodavati svoje proizvode na internetu? To je lako moguće uz VSC Pro+ internet trgovinu!

Naše softversko rješenje postavljamo u vrlo kratkom roku – do 20 radnih dana!

No, svejedno vas muči odakle da krenete? Za početak preuzmite našu besplatnu verziju internet trgovine u kojoj ćete moći isprobati sve funkcionalnosti sa kojima raspolaže naše softversko rješenje!


Integracija sa sustavima za online plaćanje

Zanima vas koje načine plaćanja možete koristiti? U VSC Pro+ možete koristiti sigurnosne sustave za plaćanje karticama, Payment Gateway sustave (CorvusPay, WS Pay, Web teh service provider, T-Com Pay Way, Ouroboros, PayPal), plaćanje virmanom i pouzećem.

SEO optimizacija

Naše eCommerce rješenje vam nudi optimizaciju za tražilice, stoga ćete na vrlo jednostavan način omogućiti svojim proizvodima da budu viđeni na tražilicama!

Maloprodaja i veleprodaja (B2C i B2B)

Uz maloprodaju (B2C), želite koristiti i veleprodaju (B2B) u internet trgovini? B2B iziskuje određene specifičnosti u on line prodaji, kao što su: rabatna politika, jednostavan način ponovljene narudžbe iz kataloga proizvoda, napredna mogućnost maržiranja cijena, te napredna formula za izračun cijena. A ukoliko cjelokupni proces želite povezati sa ERP sustavom (4D Wand, Luceed, E-računi), svi podaci koji uključuju i stanje zaliha, te cijene se prenose u web trgovinu putem sinkronizacije podataka između sustava za povezivanje. Povezivanjem sa dobavljačima je omogućeno da na jednostavan način preuzimate kataloge proizvoda od mnogih dobavljača, npr: MSan, Recro, Fokus, Asbis, MOL, Ram 3, Ezy i mnogi drugi.

Povezivanje internet trgovine

Povezivanje vašeg web shopa na portale Nabava.net i Jeftinije.hr vam omogućuje da budete konkurentni sa ponudom i cijenama, a usput donosi i mnoštvo novih korisnika!

Na kraju svakako treba naglasiti da je VSC Pro+ responsivnog dizajna, pa će se iz tog razloga vaša internet trgovina prilagoditi svim uređajima (desktop, tablet, mobitel). A uz višejezičnost biti dostupna bilo gdje u svijetu!

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu