Kako pokrenuti internet trgovinu?

VSC Trgovina

Izrada web shopa je proces koji je potrebno prepustiti profesionalcima. To savjetujemo iz razloga što smo se kroz proteklih 12 godina iskustva uvjerili da izrada web shopa, ako nije programirana od strane iskusnih programera, može napraviti više štete nego koristi vašoj on line prodaji.

Kako krenuti?

Kako pokrenuti internet trgovinu?Želite što prije početi prodavati svoje proizvode na internetu? To je lako moguće uz VSC Pro+ internet trgovinu!

Naše softversko rješenje postavljamo u vrlo kratkom roku – do 20 radnih dana!

No, svejedno vas muči odakle da krenete? Za početak preuzmite našu besplatnu verziju internet trgovine u kojoj ćete moći isprobati sve funkcionalnosti sa kojima raspolaže naše softversko rješenje!


Integracija sa sustavima za online plaćanje

Zanima vas koje načine plaćanja možete koristiti? U VSC Pro+ možete koristiti sigurnosne sustave za plaćanje karticama, Payment Gateway sustave (CorvusPay, WS Pay, Web teh service provider, T-Com Pay Way, Ouroboros, PayPal), plaćanje virmanom i pouzećem.

SEO optimizacija

Naše eCommerce rješenje vam nudi optimizaciju za tražilice, stoga ćete na vrlo jednostavan način omogućiti svojim proizvodima da budu viđeni na tražilicama!

Maloprodaja i veleprodaja (B2C i B2B)

Uz maloprodaju (B2C), želite koristiti i veleprodaju (B2B) u internet trgovini? B2B iziskuje određene specifičnosti u on line prodaji, kao što su: rabatna politika, jednostavan način ponovljene narudžbe iz kataloga proizvoda, napredna mogućnost maržiranja cijena, te napredna formula za izračun cijena. A ukoliko cjelokupni proces želite povezati sa ERP sustavom (4D Wand, Luceed, E-računi), svi podaci koji uključuju i stanje zaliha, te cijene se prenose u web trgovinu putem sinkronizacije podataka između sustava za povezivanje. Povezivanjem sa dobavljačima je omogućeno da na jednostavan način preuzimate kataloge proizvoda od mnogih dobavljača, npr: MSan, Recro, Fokus, Asbis, MOL, Ram 3, Ezy i mnogi drugi.

Povezivanje internet trgovine

Povezivanje vašeg web shopa na portale Nabava.net i Jeftinije.hr vam omogućuje da budete konkurentni sa ponudom i cijenama, a usput donosi i mnoštvo novih korisnika!

Na kraju svakako treba naglasiti da je VSC Pro+ responsivnog dizajna, pa će se iz tog razloga vaša internet trgovina prilagoditi svim uređajima (desktop, tablet, mobitel). A uz višejezičnost biti dostupna bilo gdje u svijetu!

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu