VscPro
WWW Vaučeri za MSP-ove za izradu web shopa 2018-7-11 https://www.vsc-pro.com/www-vauceri-za-msp-ove-za-izradu-web-shopa/2151/blog/
WWW Vaučeri za MSP-ove za izradu web shopa 11 .  srpanj   2018 .

WWW Vaučeri za MSP-ove za izradu web shopa

Možda statistike u Hrvatskoj nisu baš sjajne po pitanju iskoristivosti sredstava iz natječaja EU fondova. Ali svejedno, iz godine u godinu postajemo svjesniji prilika za ulaganje u poslovanje koje nam pruža Europska unija. Možda smo ispočetka bili pomalo skeptični oko cijele priče o povratu sredstava, usput i pomalo lijeni kod prikupljanja dokumentacije za prijavu takvih natječaja. Ali kako vrijeme odmiče, čini se da je svatko pronašao svoj interes i potrebu za prijavom na spomenute natječaje i sve više se iščekuju rokovi za prijavu na njih.

Ovih dana je objavljen poziv za dodjelu WWW Vaučera za MSP-ove i ovo su njegove detaljne upute. Odnosi se na izradu i/ili unapređenje web shopa s implementacijom online metode plaćanja. Dakle, na natječaj možete prijaviti izradu novog web shopa ili redizajniranje i unapređenje postojećeg.

Dodatna pogodnost ovog natječaja je što uz barem jedan prihvatljiv trošak iz navedene obavezne kategorije troška, projektni prijedlog može sadržavati jedan ili više s njim povezanih prihvatljivih troškova. Jedna od tih usluga je optimizacija domena - preglednost i upotrebljivost weba, internetska komunikacija, analiza konkurentnosti i pozicioniranja virtualnog tržišta, profila kupaca i trendova pretraživanja, web analitika. Zatim najam servera do godine dana, te dodatne usluge koje možete provjeriti na stranici eufondovi.hr.

U jednom projektnom prijedlogu možete tražiti izdavanje vaučera za usluge koje obuhvaćaju više aktivnosti, ali kod samo jednog pružatelja usluga. Jedan vaučer nije moguće izdati za usluge više pružatelja usluga.

WWW vaučer za MSP-ove je namijenjen pravnim ili fizičkim osobama koje su u kategoriji mikro, malih i srednjih poduzetnika. Te je potrebno da ste registrirani za obavljanje gospodarske djelatnosti najmanje u godini koja prethodi godini predaje projektnog prijedloga.

Minimalni iznos vaučera je 15.000 kn, a maksimalni 100.000 kn. Dok je intenzitet potpore od 70% do 85% prihvatljivih troškova.

Početak zaprimanja projektnih prijava je 13.8.2018. sa krajnjim rokom 29.6.2020. godine. Moguće je podnijeti i online prijavu.

Potrebno vam je više informacija oko projektnih rješenja web shopova kako bi se prijavili na ovaj Poziv? Bit će nam drago da nam se obratite!

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu