VscPro
VSC Pro+ web shopovi na tražilicama 2018-2-15 https://www.vsc-pro.com/vsc-pro-web-shopovi-na-trazilicama/2135/blog/
VSC Pro+ web shopovi na tražilicama 15 .  veljača   2018 .

VSC Pro+ web shopovi na tražilicama

Korisnici VSC Pro+ Internet trgovine često su vlasnici web shopova sa nekoliko desetaka tisuća artikala i velikog broja web stranica. Naravno da u takvim slučajevima svu pažnju posvećuju mnogobrojnim zadacima koji su pred njima: unos artikala iz raznih web kataloga, opisi, slike, obrada narudžba i mnogi drugi poslovi. Teško je u takvim situacijama osloboditi resurse za popunjavanje velikog broja SEO opisa. Činjenica je da je optimizacija E-commerce web stranica mnogo teža nego za blogove ili slične web stranice koje sadrže nekih 10-tak stranica, no zato se nikako ne smije zanemariti. Ovdje ću nabrojati neke najčešće pogreške vlasnika takvih Internet trgovina sa kojima se susrećemo u našem poslu:

• Definitivno najčešći problem kod naših korisnika je korištenje opisa proizvođača. Problem koji uzrokuje takvu praksu je što i mnoge druge Internet trgovine sadrže iste takve opise. I što se tada događa? Tražilica prepoznaje takav sadržaj kao nejedinstven, odnosno da nije originalan, dok korisnici kod pretrage čitaju nejasne tehničke specifikacije proizvoda koje ih apsolutno ničim ne privuku da kliknu na njega naspram isto takvog iz konkurentne Internet trgovine. Samo da spomenemo, Google postaju sve bolji kod udaranja na stranice sa duplim sadržajem. Što se tu može učiniti? Korisnici VSC Pro+ kroz administraciju imaju mogućnost popunjavanja SEO pojmova. Kroz njih unosite naslov, ključne riječi, tagove i meta opis za svaki proizvod, podkategoriju, kategoriju i odjel u web shopu. Ako do sada to niste radili, a posjedujete veliki broj artikala u web shopu, pred vama je mukotrpan posao. Ovdje vam nudimo našu pomoć, slobodno nam se obratite!

• Isti problem se javlja kod nejedinstvenih naslova. Jedinstveni naslovi su temelj SEO-a koji mnogi zanemaruju. Njih isto tako, na vrlo jednostavan način možete unijeti kroz SEO polje u VSC Pro+ administraciji.

• Obavezno je potrebno istražiti ključne riječi pomoću kojih korisnici dolaze do određenih artikala u vašem web shopu. Jer trud vam je uzaludan ako ćete popunjavati ključne riječi u administraciji sa pojmovima za koje nema interesa korisnika.

Kao što je poznato, Google jako brine o upotrebljivosti tražilice za korisnike. Što više i što bolje svoje web stranice iz Internet trgovine pripremite za svoje korisnike i Google će to prepoznati. Obratite nam se ako trebate bilo kakvu pomoć oko SEO-a u VSC Pro+!

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu