VscPro
Utječe li umor i bezvoljnost na vašu internet prodaju? 2017-1-17 https://www.vsc-pro.com/utjece-li-umor-i-bezvoljnost-na-vasu-internet-prodaju/84/blog/
Utječe li umor i bezvoljnost na vašu internet prodaju? 17 .  siječanj   2017 .

Utječe li umor i bezvoljnost na vašu internet prodaju?

Do sada smo se uglavnom bavili temama internet trgovine i tema koje prate učinkovitost online prodaje. Ali u svemu tome je važna i vaša produktivnost koja posebice u ovom djelu godine dosta opada. Uz hladne i tmurne dane i mi se osjećamo nemotivirano i teže izvršavamo svakodnevne poslovne obaveze. No pokušajmo sabrati nekoliko zdravih navika koje će nam olakšati svakodnevne poslovne obaveze i povisiti radnu učinkovitost kako bi internet trgovine zasjale punom snagom!

1. Pregledavanje emailova – čitanje emailova je često prva navika koju radimo ujutro. Ali čitanje emailova okupira naše vrijeme i protegne se puno duže u naš radni dan te time potrošimo puno više svog radnog vremena koje bi mogli i korisnije provesti. Pokušajte odrediti vrijeme za čitanje i odgovaranje na emailove, npr. u tri vremenska razmaka: ujutro, nakon dnevnog odmora i pri završetku posla.

2. Uvesti obavezan doručak – preskakanje doručka je, nažalost česta i vrlo nezdrava navika koja vas može učiniti umornim, razdražljivim i bez dovoljno energije za svakodnevne obaveze. Uvedite kratki i zdravi doručak koji će vas upregnuti za daljnji napredak!

3. Odlazak na sastanke – sastanci su potrebni za napredak u poslu i nemoguće ih je izbjeći. No ponekad nam se čini da nam sastanci uzimaju previše vremena. Zato postoje mnoge prilike kad sastanke mogu zamijeniti kraći video pozivi. Pokušajte prepoznati takve prilike te ih na taj način i ugovarajte.

4. Napravite kratke pauze – svi znamo da predugo sjedenje nije zdravo. Napravite kratku šetnju, ako ste u mogućnosti na svježem zraku. Razbistrit će vaše misli i dati vam novog poleta za rad.

5. Postavljanje realnih ciljeva – ciljevi su nam potrebni, bez njih posao ne bi napredovao. Važno je da ciljevi koje postavimo nisu nerealni, jer će nam donijeti frustraciju. Pokušajte postaviti kratkoročne (na dnevnoj i tjednoj bazi) i dugoročne ciljeve (kvartalne ili polugodišnje) za koje vjerujete da se mogu ostvariti.

6. Pripazite na unos kofeina – pretpostavljamo da ste i vi jedan od onih koji ne mogu zamisliti početak dana bez jutarnje kave. No u toku dana se često događa da ih više niti ne možete izbrojati koliko ste ih popili. Pripazite, previše kofeina stvara dehidraciju i povisuje tlak što uvelike utječe i na radnu učinkovitost. Zamijenite kavu biljnim čajem i nastojte piti puno vode.

Želimo da vam uvođenje zdravih navika postane svakodnevna rutina koja će povećati vašu radnu učinkovitost. Koja će se odraziti prvenstveno na povećanje vaše online prodaje!

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu