VscPro
Što ćete postići uz servise Nabava.net, Jeftinije.hr i Shopmania? 2015-11-20 https://www.vsc-pro.com/sto-cete-postici-uz-servise-nabavanet-jeftinijehr-i-shopmania/10/blog/
Što ćete postići uz servise Nabava.net, Jeftinije.hr i Shopmania? 20 .  studeni   2015 .

Što ćete postići uz servise Nabava.net, Jeftinije.hr i Shopmania?

VSC Pro+ trgovina nudi mogućnost povezivanja na sustave Nabava.Net, Jeftinije.Hr i ShopMania.Hr.

U kratkim crtama, to su sustavi za usporedbu cijena artikala koje nudite vi kao trgovac sa drugim srodnim internet trgovinama.

Zašto je takav sustav važan vama kao trgovcu?

Već dugo su istraživanja pokazala da kod odabira robe kupcu nije najvažnija cijena, već da im odabrana trgovina bude pouzdana i od povjerenja.

Prisustvom vas kao trgovca na takvim servisima, podižete razinu povjerenja kod vaših kupaca.

Vaša je prednost što na jednom mjestu imate uvid u cijene nekog vašeg artikla u ostalim trgovinama, pa uz pomoć te informacije možete postati konkurentniji.
Obzirom na popularnost tih servisa, oglašavanje na njemu vam je dodatna reklama i veći broj potencijalnih kupaca.

Njima su takvi servisi interesantni zbog očitih razloga.
Kada se informiraju o kupnji nekog proizvoda, tamo će moći provjeriti cijene, raspoloživost i dodatne informacije o određenom artiklu na više različitih prodajnih mjesta. Pronaći iskustva drugih kupaca, komentirati na forumima pa čak i biti informirani kada cijena odabranog prizvoda padne ispod zadanog ranga.

Nekoliko osobnosti svakog navedenog servisa:

Nabava.net postoji 14 godina i proizvod je hrvatskih programera. Servis se redovito nadograđuje novim ponudama. Krenuo je sa web stranicom koja uspoređuje cijene računalnih komponenti i opreme dok danas sadrži cijeli spektar ponude različite vrste ponuđača i artikala. Također nije zanemariv podatak da se Nabava.net počeo širiti i na regiju.
Jeftinije.hr je prisutan na hrvatskom tržištu od 2010. godine. Trenutno je vodeći portal takve vrste kod nas. Brojnim uslugama konstantno povećava broj korisnika i posjećenost portala.
Shopmania je rumunjski servis prisutan u 32 države, a od ove godine i u Hrvatskoj. Njihovo iskustvo će sigurno pridonijeti standardu e-commerca u Hrvatskoj. Donosi neke nove mogućnosti i za kupce i za trgovce po konkurentnijim cijenama.

Servisi ovakvih mogućnosti bi svakako trebali biti dodatna motivacija kod odluke preseljenja vaše trgovine na internet.Marijana Pavković

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu