VscPro
Shopping groznica u punom jeku! 2016-12-13 https://www.vsc-pro.com/shopping-groznica-u-punom-jeku/79/blog/
Shopping groznica u punom jeku! 13 .  prosinac   2016 .

Shopping groznica u punom jeku!

Shopping groznica se polako zahuktava! Spisak želja je pripremljen, recepti za delicije se prikupljaju i kupci već naveliko pregledavaju ponude u online trgovinama. Zadnji je trenutak da pripremite svoje internet trgovine ako to još niste. Evo što bi trebali učiniti.

Napravite tok akcije! Jasan plan vam može povećati prodaju. Dobro organizirajte radne dane kako vam neočekivani sastanci ili u boljem slučaju božićni domjenci nebi ukrali dragocjeno vrijeme. I ono najvažnije, kako bi pokloni bili isporučeni na vrijeme!

Objavite jedinstvene blagdanske promocije! Asortiman koji nudite u svojem web shopu pokušajte upotpuniti nekim jedinstvenim proizvodima prigodnim za ovo doba godine. Kupcima dajte do znanja da je ta ponuda dostupna samo u ovom periodu. Upotpunite zalihe – neka sve bude spremno za veći promet. Ponudite 2 za 1 ili omatanje poklona. Kupci žele nove i inovativne poklone za svoje najbliže. Olakšajte im tako što ćete istaknuti listu poželjnih poklona u svojoj internet trgovini.

Uredite odredišnu stranicu u blagdanskom duhu! Ovo je doba godine kad je poželjno blještavilo na svakom mjestu pa zašto ne i u internet trgovini. Ali je na vrijeme i uklonite. Stvarno nije fora cijeli siječanj gledati božićna drvca i djeda mraza kako maše sa vaše stranice! Također, u siječnju nemojte zaboraviti svoje kupce. Javite se emilom sa upitom jesu li zadovoljni isporučenom robom ili nekim sličnim načinom. Iskoristite blagdansku prodaju u svrhu pridobivanja cijelogodišnjih kupaca.

Optimizirajte svoje artikle kako bi vas svaki potencijalni kupac pronašao. Za ovu radnju bi bio najoptimalniji period barem mjesec dana ranije, ali to još uvijek stignete napraviti za svoje top proizvode blagdanske ponude. Provjerite opise artikala da sadrže sve relevantne podatke kako bi izbjegli negativne recenzije u doba pojačanog prometa vašeg web shopa. Obzirom da prvo primjećujemo vizualne stvari, slike su vrlo važne, pogotovo u ovom periodu kad smo obasuti svakojakim ponudama. Slike trebaju biti jasne i realno prikazivati proizvod kako bi olakšali kupcu da donese odluku o kupnji.

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu