Prezentacija artikala na portalu Jeftinije.hr

Prezentacija artikala na portalu Jeftinije.hr

Svim trenutnim i budućim korisnicima sa naše strane osiguravamo sve preduvjete za prezentaciju artikala na portalu Jeftinije.hr

Jeftinije.hr je portal koji je na hrvatskom internetskom tržištu prisutan od travnja 2010. godine te je u to vrijeme stekao široku publiku među hrvatskim potrošačima. Prema zadnjim statistikama predstavlja vodeće mjesto prije obavljanja internetske kupovine te bilježi 300.000 mjesečnih posjeta (izvor Google analytics – svibanj 2013). Samo u travnju 2013 je ostvario preko 90.000 preusmjerenja na različite web shopove te time dovedeno preko 4000 kupaca u iste.

Zašto se oglašavati na Jeftinije.hr portalu?
Ciljano i usmjereno oglašavanje mnogo je naprednije nego oglašavanje putem klasičnih kanala kao što su Facebook ili Google jer zbog svog koncepta i sadržaja okuplja kupce u onoj završnoj fazi kupovine kada se potrošač odlučuje gdje i što kupiti.

Sami koncept portala prepoznalo je preko 500 partnera, od onih najvećih retailera do malenih web shopova, na tri tržišta: Republici Hrvatskoj, Republici Sloveniji i Republici Srbiji. XML ili CSV feed vrijedi za sva tri tržišta tako da se ukidanjem carina i ulaskom Hrvatske u EU možete oglašavati i na razvijenom tržištu Republike Slovenije ili većem tržištu Republike Srbije.

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu