VscPro
Predblagdanska ponuda u vašem web shopu 2015-12-3 https://www.vsc-pro.com/predblagdanska-ponuda-u-vasem-web-shopu/12/blog/
Predblagdanska ponuda u vašem web shopu 3 .  prosinac   2015 .

Predblagdanska ponuda u vašem web shopu

Polako se približava onaj najljepši dio godine.
Veliki dio ljudi uživa u okićenim trgovima, izlozima i svojim domovima.
Svi razmišljaju kako će nekim poklonom razveseliti svoje najbliže. I kako će baš ove godine to biti najbolji poklon do sada – bez razočarenja i žalosnih lica.
Pogotovo kad su djeca u pitanju, na njih smo uvijek slabi!

Ali većinu, kad se prisjeti gužve u trgovinama i parkiralištima shopping centara, uhvati groznica.
Sve nas je više takvih. Vjerojatno bi taj dio prije blagdana najradije preskočili!

Tada će mnogi posegnuti za ponudom na internetu.
Obzirom da je internet prodaja u porastu, po zadnjim istraživanjima i u Hrvatskoj - blagdanski shopping 2015. bi se dobrim dijelom mogao obaviti i ovdje.

Kako da i vaš web shop zasja u duhu Božića i uhvati dio predblagdanske uspješne prodaje?


Naravno da je najvažnija ponuda sa kojom raspolaže vaša internet trgovina.
Bitno je da ona bude konkretnija, većeg izbora i povoljnih cijena u rasponu mogućnosti vašeg poslovanja.
Ne zaboravite da je konkurencija sve veća, dok su vašoj trgovini potrebni kupci koji će se vratiti i kad prođe period najveće prodaje. Naravno, tada ćete ih pokušati privući akcijama i rasprodajama.
Još jednom pregledajte artikle na vašoj internet trgovini, njihove opise i slike, te ako je potrebno, ažurirajte ako su neki podaci nepotpuni ili još gore pogrešni!

U današnje vrijeme kad je konkurencija na mnogim segmentima trgovine strašno velika, trgovcima je potrebno da budu sve više domišljati prilikom ponude na tržištu.
Da vaša usluga ostane zapamćena, poradite i na nekim dodatnim detaljima.
Prilikom dostave kupljene robe obratite pažnju kako je vaša roba zapakirana, te može li se i tu dodati malo blagdanskog duha.

Tu bi se uklopila i prigodna čestitka sa lijepim željama, već zavisno o vrsti robe koju prodajete – eventualno igračke, kozmetika, tehnika i sl. Na kupca će to sigurno ostaviti ugodan dojam.

Svakako obratite pozornost na cijenu dostave, te pokušajte i ovdje ponuditi neke povoljnije opcije. A za neke proizvode koji predstavljaju top proizvode u vašoj ponudi, ponudite besplatnu dostavu.

Nedugo je HGK objavila podatak da se nakon prošlogodišnjih 11,2 milijardi kuna, ove godine očekuje porast potrošnje od 300 milijuna kuna – na 11,5 milijardi. Potrošnja je u porastu i sigurno će se dio te potrošnje odnositi i na e-commerce.
Sa malo mudro postavljenih poslovnih strategija, bez nekog velikog ulaganja, tu potrošnju treba i iskoristiti.


Marijana Pavković

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu