VscPro
Payment gateway sigurnosni sustavi u VSC Pro+ internet trgovini 2016-3-8 https://www.vsc-pro.com/payment-gateway-sigurnosni-sustavi-u-vsc-pro-internet-trgovini/29/blog/
Payment gateway sigurnosni sustavi u VSC Pro+ internet trgovini 8 .  ožujak   2016 .

Payment gateway sigurnosni sustavi u VSC Pro+ internet trgovini

Dobro ste se potrudili, predstavili svoje proizvode u najboljem svijetlu i primjerenim cijenama. Nudite akciju besplatne dostave. Ostalo je samo da kupci naprave onaj ključan trenutak: unesu broj kartice i potvrde plaćanje. Tek je tada sav trud uložen u vašu web shop prodaju uspješno zaključen. No svi znamo da to i nije baš tako lako i jednostavno kako se čini, te mnogo puta kupci „stave“ proizvode u košaricu ali ne završe kupnju. Nekoliko je razloga zbog čega kupci tako postupaju, no svakako se potrudite da nedostatak jednostavnosti i sigurnosti postupka plaćanja u vašem web shopu ne bude jedan od tih razloga.

Payment gateway sustavi za sigurno plaćanje će vašim kupcima donijeti sigurnost kod unosa broja kartice na internetu, jer su osigurani visokim stupnjem enkripcije. Dok će vlasnicima internet trgovina omogućiti autorizaciju i naplatu usluga u realnom vremenu. VSC(Virtual Shopping Center) Pro+ internet trgovina vam omogućuje korištenje slijedećih sustava:

Wspay – sustav nudi on-line autorizaciju i naplatu kreditnih (American Express, Visa, Diners, MasterCard, Discover) i bankovnih (debitnih) kartica (Maestro, Visa Electron). Mogućnost naplate u više rata, zavisno od banke i kartice koja ima tu mogućnost. Ovaj sustav nudi fiksne troškove sustava bez obzira na broj i obim transakcija. Uz tri različita načina spajanja shopa na sustav, pronađete onaj koji najviše odgovara vašem poslovanju. Naglašavaju da nude visoki stupanj zaštite i trgovaca i kupaca.

T-com Pay Way – također nudi autorizaciju i naplatu kreditnih (American Express, MasterCard, Visa, Diners, Discovery) i debitnih kartica (Maestro, Visa). American Express, MasterCard, Visa i Diners/Discovery nudi na 24 rata. Sustav nudi automatsku naplatu ili predautorizaciju, te spajanje na više banaka. U ponudi su dva modela usluge uz jednokratno ili mjesečno plaćanje usluge.

CorvusPay – sustav kao jednu od svojih prednosti ističu fleksibilnost prema potrebama i željama klijenata. Nabrojali su različite tipove transakcija koje sustav podržava: predautorizacija, kompletiranje, storno, autorizacija, povrat. Djelomično kompletiranje i djelomični povrat olakšava neke specifične situacije on line poslovanja. Također nude plaćanje na rate te ponavljajuće transakcije (npr.razne pretplate). Već navedene kreditne i debitne kartice podržava i ovaj sustav.

PayPal – najpopularniji i najrašireniji sustav na globalnoj razini. Koristi ga više od 230 milijuna korisnika u preko 193 zemlje. Osim za plaćanje, služi i za prijenos novca. Ovaj servis prima uplate u 17 stranih valuta uključujući i kune. Preko PayPal-a može se plaćati American Express, Diners, Visa i MasterCard karticama, Maestro kartica nije prihvaćena. Od ostalih sustava ga razlikuje to što korisnik prilikom plaćanja kod završetka kupovine ne mora ukucavati svoj broj kartice.

Ouroboros – sustav koji također prihvaća debitne i kreditne kartice. Ističe visoki stupanj sigurnosti zbog čega su zlouporabe gotovo nemoguće.

Internet trgovina mora sadržavati obavezne podatke za ovlaštena prodajna mjesta ukoliko koristi neki od sustava za plaćanje. Oni moraju biti u skladu sa zakonom RH i pravilima kartičara.

Ove sustave smo vam informativno ukratko prezentirali. Na vama je da provjerite koji sustav bi vašem poslovanju najbolje odgovarao.

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu