VscPro
Optimizacija web shopa 2016-10-4 https://www.vsc-pro.com/optimizacija-web-shopa/69/blog/
Optimizacija web shopa 4 .  listopad   2016 .

Optimizacija web shopa

Vaš web shop je prepun artikala, a slike savršeno prikazuju vašu ponudu? Posebno ste ponosni na title tagove oko kojih ste uložili jako puno truda? Prošlo je već i nekoliko mjeseci, no rezultati na tražilici su daleko od zadovoljavajućeg. Na čemu još možete poraditi?

Lokalni oglasi će pomoći vašem rangu ako imate, osim web shopa i off line dućan ili servis neke vrste. Na stranici Google My Business besplatno predstavite svoju tvrtku na Googlu. Na taj način ćete, osim dosadašnjeg prisustva na netu, privući i lokalne korisnike.

Pojava na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Linkedin... Zasigurno će olakšati da vas uoče na internetu, a uz objavljivanje određenih članaka potaknuti korisnike da ih komentiraju i dijele. Svakako tu treba računati da je pojava na društvenim mrežama također jedan od procesa koji iziskuje dosta vremena i angažmana, a rezultati ne dolaze preko noći. Na društvenim mrežama možete također kvalitetno predstaviti svoje top proizvode, svoj brend i stvoriti interakciju sa korisnicima.

Svakako je potrebno provjeriti da li su naslovi i meta opisi optimizirani na ispravan način i da li sadrže dovoljno ključnih riječi. Ne gomilajte suviše nepotrebnih ključnih riječi, davajte im smisao i ubacujte u kvalitetan sadržaj, Google će to prepoznati! Na taj način možete također i omogućite generiranje dolaznih linkova sa kvalitetnih web stranica.

Objavljujete li dovoljno svježih članaka na svom webu? Vrlo jednostavno! Takav sadržaj će stranicu uvijek održavati zanimljivom, svrhovitom i dinamičnom. Vraćati stare korisnike i podizati rang stranice na tražilici. Korisnim člancima ćete stvarati povjerenje kod korisnika.

Smatrate li i vi da ste učinili baš sve za optimizaciju vaše web trgovine?

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu