VscPro
Mogu li biti 1. na Googleu? 2016-4-19 https://www.vsc-pro.com/mogu-li-biti-1-na-googleu/34/blog/
Mogu li biti 1. na Googleu? 19 .  travanj   2016 .

Mogu li biti 1. na Googleu?

Teško je sa sigurnošću odgovoriti na to pitanje, ali možemo pomoći na način da kroz razna istraživanja zajedno sa vama pronađemo put kojim ćete na najispravniji način, dovoljno uporno i strpljivo, stići na vrh.

Kako je SEO - proces koji iziskuje određeni period vremena, optimalno je potrebno proći šest mjeseci kako bi se dobili adekvatni rezultati, njegov cijeli proces bi bilo teško sažeti u kratkom opisu. Stručnjaci koji se bave optimizacijom za tražilice već dugi niz godina, bili su svjedoci nekih znatnih promjena koje je Google proveo nekoliko godina unazad. Neki mitovi o poboljšanju ranka vaše stranice na tražilici još uvijek vas ostavlja u nedoumici kada stranicu optimizirate. Međutim, Hubspot nam sa sigurnošću pobija te mitove.

Kako se niti za jedan od poznatih načina SEO optimizacije ne može nazvati „najvažniji“ ili onaj „manje važan“, jer što više poznatih načina SEO-a koristimo prilikom optimizacije naše stranice, pozitivno će utjecati na rangiranje na tražilici.

Više podstranica na vašoj web stranici ne znači izričito više kvalitetnog sadržaja. Kvantiteta ne znači nužno kvaliteta. Stoga sažeto i slikovito predstavite svoju prodaju, proizvodnju, usluge ili ono čime se već vaša tvrtka bavi, bez dodatnih nepotrebnih sadržaja kojima ćete samo „popuniti“ svoju web stranicu.

Local SEO će pomoći vašoj optimizaciji jer ćete svojim klijentima postati dostupniji ako navedete točnu lokaciju svojeg poslovanja. A i Google algoritmi će indeksirati taj podatak.

Slike kojima dajete onaj važan vizualni dojam stranice, Google neće indeksirati bez kvalitetnog opisa slika upotpunjenih ključnim riječima.

Sigurnost web stranice će također Google prepoznati kao jedan od SEO faktora koji ima utjecaj na vaš rang. HTTPS enkripcija daje sigurnost vašim kupcima da hakeri ne ukradnu broj kreditne kartice vašeg kupca.

Viša pozicija na tražilicama,na primjer prva tri mjesta, nisu garancija da će posjetioci više i dolaziti na vašu stranicu. Privući ćete ih ciljanim ključnim riječima na opisu vašeg weba. Ako niste sigurni kojim riječima ćete to najbolje postići, poslužite se Keyword plannerom.

Ključne riječi općenito na vašoj stranici trebaju biti smisleno uvućene u sadržaj, nemojte količinom ključnih riječi pokušati zavarati Googlove algoritme, jer je takvom načinu rangiranja davno odzvonilo. Čak štoviše, Google bi vas zbog toga mogao kazniti znatno nižom pozicijom.

Mobilegeddon, algoritam kojeg je Google objavio prije godinu dana, je točka na „i“ statistikama koje govore da se internet sve više pretražuje putem pametnih telefona, te da na tražilicama neće biti mjesta za one koji nemaju mobile-friendly stranicu.


Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu