VscPro
Makromikro grupa web shop by VSC Pro+ 2016-6-16 https://www.vsc-pro.com/makromikro-grupa-web-shop-by-vsc-pro/56/blog/
Makromikro grupa web shop by VSC Pro+ 16 .  lipanj   2016 .

Makromikro grupa web shop by VSC Pro+

Projekt izrade web shopa za tvrtku Makromikro grupa d.o.o. uspješno je realiziran ovog proljeća. Tvrtka koja je nastala udruživanjem dva velika poduzeća Makromikro i Stublić impex 2014.godine, posluje na ovim prostorima 25 godina. Sustavno prateći poslovno okruženje, njihov logički korak u 2016.godini je bio otvaranje internet trgovine koja će biti u mogućnosti kvalitetno pratiti njihovo veleprodajno i maloprodajno poslovanje široke palete proizvoda (informatička oprema, uredski i potrošni materijal).

Obzirom da su jedni od vodećih distributera potrošnog materijala za pisače, fotokopirne i fax uređaje, razumljivo je da internet trgovina Makromikro grupe mora sadržavati sve elemente potrebne za kvalitetno veleprodajno poslovanje. Iz tog razloga posebnu pozornost smo stavili na izradu rabatne politike, te mogućnost spajanja B2B partnera na vlastiti cjenik.

Zacijelo će sama distribucija proizvoda biti znatno olakšana i brže i točnije pristizati kupcima uz naš GLS modul koji smo im integrirali u sustav. Njime je omogućeno da sve podatke o naručenoj robi sadržane na jednom mjestu, šalju direktno GLS sustavu. GLS sustav će nakon primitka podataka vratiti naljepnice sa bar kodovima, spremnima za ispis.

Misija poslovanja Makromikro grupe je posvetiti pažnju svakom kupcu, te smo u skladu sa tim pripremili loyalty program za one najvjernije. A i kupci u svakom trenutku mogu na jednostavan način komunicirati sa stručnim i osposobljenim osobljem outem chat prozora.

Spajanje na ERP sustav 4D Wand

Uz standardne mogućnosti VSC Pro+ internet trgovine koje smo naveli, prema zahtjevu korisnika realizirali smo spajanje i povlačenje svih podataka iz ERP sustava 4D Wand. Zadatak je uspješno izvršen, te se automatsko procesuiranje narudžbi prema tom ERP sustavu u potpunosti izvršavaju. U kategorijama i podkategorijama su navedene tehničke specifikacije po kojima korisnici mogu filtrirati željene proizvode, a također su preuzete iz 4D Wand-a.

Ostale standardne mogućnosti VSC Pro+ internet trgovine

Makromikro grupa u off-line poslovanju ima 15 poslovnica čije lokacije možete provjeriti u web shopu Google maps-om. Također, dostupnost artikala je moguće provjeriti po poslovnicama.

Plaćanje kupljene robe se izvršava preko sigurnosnog sustava za plaćanje Corvus.

Naravno, poželjno je da u što u većem broju ostavljate komentare i sugestije o proizvodima, te dijelite to mišljenje na društvenim mrežama jednostavnim klikom na ikone iznad svakog od njih. Čitajte novosti o proizvodima iz web shopa Makromikro grupe i svakako se prijavite na njihov newsletter kako bi pravovremeno bili obaviješteni o pogodnostima i akcijama iz internet trgovine.

Dobro došli u MMG-WEB SHOP!

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu