VscPro
LUCEED U VSC PRO+! 2018-2-13 https://www.vsc-pro.com/luceed-u-vsc-pro-0/2134/blog/
LUCEED U VSC PRO+! 13 .  veljača   2018 .

LUCEED U VSC PRO+!

ERP sustavi u web shopu su važan segment za korisnike, pogotovo one koji u svojim trgovinama imaju veliki broj artikala – to smo već naglasili! Iz tog razloga se trudimo razvijati našu aplikaciju kako bi podržavala takve sustave. Još jedan od takvih ERP sustava je Luceed. Sinkronizaciju podataka sa Luceedom smo razvili putem web servisa kojeg smo smo integrirali u VSC Pro+ internet trgovinu kako bi olakšali brojnim korisnicima sinkronizaciju podataka u njihov shop (jedan od korisnika je Instar informatika). Bilo da se radi o maloprodaji ili veleprodaji; sustav podržava i druge načine funkcioniranja prodaje: maloprodaja iz veleprodaje i veleprodaja iz maloprodaje. Neke od osnovnih mogućnosti koje Luceed pruža su:

• Neograničen broj unosa

• Neograničen broj načina plaćanja

• Izdavanje R-1 računa u maloprodaji

• Izdavanje veleprodajnih računa u maloprodaji

• Izdavanje i naplata robe prema ugovorenim komercijalnim uvjetima s kupcima

• Prodajne akcije

• Praćenje vjernosti pomoću Loyalty sustava

Import cjenika u VSC Pro+ internet trgovinu od dobavljača kao i automatski upis novih artikala zasigurno će doprinijeti zadovoljstvu vaših kupaca, jer ćete uvijek na vrijeme biti točni i ažurni. Pri tom ćete imati direktni uvid u stanje, odnosno raspoloživost artikla kod dobavljača. Dok kompletnom analizom prodaje u svakom trenutku možete provjeriti „zdravstveno stanje“ vašeg VSC shopa.

Ne treba vas brinuti jesu li podaci sigurno pohranjeni, jer Luceed je posebno posvetio pozornost tom dijelu sustava.

Razvijanjem VSC Pro+ internet trgovine, u svakom trenutku osluškujemo kretanja tržišta, pratimo novitete i sustavno ih nadograđujemo. Misao vodilja nam je da našom aplikacijom na što uspješniji i jednostavniji način pokrijemo veliki broj različitih vrsta trgovanja. Modul koji smo vam danas prezentirali je samo jedan od koraka koji nas vodi prema cilju.

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu