VscPro
Kategorija O nama u web shopu 2016-4-6 https://www.vsc-pro.com/kategorija-o-nama-u-web-shopu/33/blog/
Kategorija O nama u web shopu 6 .  travanj   2016 .

Kategorija O nama u web shopu

Uputili smo vas već nekoliko puta u osnove pisanja tekstova na vašoj web stranici i/ili internet trgovini. Usput smo se trudili naglasiti iz kojih razloga je to važno.

Zašto se uopće toliko naglašava pisanje na webu?

Zar nije dovoljan sam web shop i ponuda asortimana?

Naravno, ponuda je vrlo važna i uglavnom presudna kod ostvarivanja same kupnje. Ali pisane riječi na webu su način na koji održavate komunikaciju sa posjetiocima, a komunikacija je u svakoj vrsti trgovine (offline i online) potrebna zbog održavanja kontakta i samog upoznavanja vaših posjetioca sa vama.

Kad vaši potencijalni kupci prvi puta pristupe u vašu internet trgovinu i asortimanom i cijenama se zainteresiraju za kupnju, ako nisu upoznati do sada sa vašim brendom - provjerit će tko ste u kategoriji O nama. Tada će biti važno da je na tom mjestu spomenuto sve ono što bi vi sami voljeli da vaši kupci znaju o vama. Nije baš tako jednostavno kvalitetno napisati sve što ste htjeli navesti u nekoliko redaka. Stručnjaci iz Presta shopa su saželi navedeno u nekoliko segmenata.

Ako vaš brend postoji već duže vrijeme, poželjno je to navesti, bez obzira da li ste do nedavno poslovali samo offline. Naravno, nemojte ići previše u detalje, istaknite samo važne činjenice. Podudaraju li se u tome i neka vaša osobna ili profesionalna dostignuća, slobodno ih spomenite.

Vaš brend je nešto u što ste uložili puno truda i strasti? Svakako to podijelite sa kupcima. Prepoznat će u tome vrijednost vašeg asortimana. A ako je revolucionarno, nikako to nemojte ispustiti iz svog predstavljanja i detaljno sve navedite. Također pritom navedite i viziju svog poslovanja.

Nemojte zaboraviti spomenuti vaše poslovne partnere ako ih ima vaša tvrtka; na koji način su povezani sa vama, te kako se odvija vaš poslovni odnos. Naravno, nećete razotkriti vaš poslovni ugovor, ali je poželjno ukratko spomenuti kako se vaš poslovni odnos razvija i potpomaže.

Također navedite pismene pohvale ako su vam ih kupci uputili. Nije na odmet i zatražiti pismenu preporuku od zadovoljnih kupaca, jer će ona zasigurno biti potvrda vaše kvalitete svakome tko ju pročita.

Ako u vašem poslovanju slike govore više od riječi, dodajte ih uz opis vaše tvrtke.

Uz sve navedeno stoji jako važna činjenica: da sve ono što i kako stavite u opis O nama, važno je da to navedete u potpunosti istinito. Vrijednije je napisati nekoliko rečenica koje će vas realno predstaviti kupcima i pritom graditi vašu buduću reputaciju, nego da se ispostavi kako neke stvari u vašoj tvrtki nisu stvarne i time trajno narušite poslovni odnos u online poslovanju.

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu