VscPro
Kako title tag i h1 utječu na SEO? 2016-7-12 https://www.vsc-pro.com/kako-title-tag-i-h1-utjecu-na-seo/58/blog/
Kako title tag i h1 utječu na SEO? 12 .  srpanj   2016 .

Kako title tag i h1 utječu na SEO?

Kada otvarate internet trgovinu, title tag i h1 naslov imaju važnu ulogu za SEO. Ako se pravilno koriste, znatno mogu doprinijeti poziciji na tražilicama. Ako se pak pogrešno navedu, imat će negativan učinak na poziciju, a također mogu biti i penalizirani na tražilicama.

Definirajmo razliku između title oznake i h1 naslova. Ključna razlika je u mjestu gdje se koji prikazuje, odnosno njihov sadržaj. Title oznaka prikazuje naslov vaše web trgovine. Kada posjetioci traže prema ključnim riječima pojam koji ih zanima, vaši proizvodi će se pojaviti prema relevantnosti. Također kada posjete vašu trgovinu ili stranicu, taj naslov će se pojaviti u naslovnoj traci pri vrhu web preglednika. Title tag se ne pojavljuje u tijelu web stranice.

H1 oznaka se ne pojavljuje u naslovu već unutar web stranice (trgovine). Obje oznake trebaju sadržavati sve važne ključne riječi kojima opisujete svoju trgovinu i svoj brand, odnosno stranicu na kojoj se posjetitelj nalazi. Title tag može sadržavati 35 do 55 oznaka. Manje od toga nije dovoljno da se opiše vaša djelatnost, dok više od 55 oznaka se neće prikazati. Title tag je jedan od važnijih faktora kojemu tražilice pridaju važnost. Važno je znači, da sadrži potrebne ključne riječi, te da se one nalaze na početku oznake. Nemojte ih navesti kao nabrajanje, već ih smisleno posložite. Neka se title tag ne ponavlja, već svaka podstranica mora imati zasebni.

Ovo su sve osnovne postavke za optimizaciju vaše nove trgovine, koja će se tak pojaviti na tražilici. VSC Pro+ vam omogućuje sve navedeno te ne morate sami brinuti o tome. SEO je primarni segment koji će postaviti vaše poslovanje na poziciju gdje će vaša vidljivost na tražilici biti uvijek pri vrhu. Stručnjaci će se za to pobrinuti!

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu