VscPro
Kako izbjeći osnovne pogreške prilikom otvaranja web shopa? 2016-8-16 https://www.vsc-pro.com/kako-izbjeci-osnovne-pogreske-prilikom-otvaranja-web-shopa/62/blog/
Kako izbjeći osnovne pogreške prilikom otvaranja web shopa? 16 .  kolovoz   2016 .

Kako izbjeći osnovne pogreške prilikom otvaranja web shopa?

Kod otvaranja internet trgovine, važno je da se izbjegnu neke osnovne pogreške kako bi sve funkcioniralo kako treba. Gotovo stotinu odrađenih projekata pokazuje da ove pogreške uspješno izbjegavamo. Blogeri Presta shopa su ih poredali ovim nizom:

Opis polja proizvoda – osim što ćete jednostavnim načinom povući zadane opise proizvoda od dobavljača, pozitivno je da ubacite i pokoji vlastiti osvrt. Posebno bi to bilo prihvatljivo kod web shopa vezanog uz modu ili sličnu granu prodaje. Potaknite opisom kupovinu, istaknite posebnosti proizvoda i postavite vlastite slike proizvoda.

Postavljanje slika – obratite pažnju na kvalitetu slika koje postavljate uz proizvode. Proizvod sa lošom fotografijom posjetiocima nije privlačan, proizvod se slabije prodaje i sama internet trgovina djeluje manje profesionalno. Ako ne posjedujete kvalitetnu fotografiju, imate li mogućnost, napravite svoju. Današnji pametni telefoni sadrže fotoaparate rezolucija visoke kvalitete.

Testiranje web shopa – provjera da svi linkovi vode na dobre stranice, da se ne pojavljuje greška prilikom učitavanja. Poželjno je napraviti cijeli proces kupovine kako bi bili sigurni da se sve ispravno odrađuje.

Optimizacija za tražilice – uz nekoliko jednostavnih koraka, web shop će biti spreman za uspješno rangiranje na tražilicama. Optimiziranje opisa proizvoda, odabir ključnih riječi, responsive dizajn su osnove za dobar rang vašeg web shopa na tražilicama.

Praćenje e-Commerce trendova – stvari se vrlo brzo mijenjaju, trendovi u internet trgovini koji su postojali prošle godine, možda ove višu nisu interesantni. To ne znači da je potrebno koristiti sve što se nudi, ali svakako biti u toku sa novim trendovima i primjenom onih koje će poboljšati vašu internet trgovinu.


Nakon što su se uklonili svi potencijalni rizici da vaše e-Commerce poslovanje u samom startu naiđe na poteškoće, slijedeće su one osnovne smjernice o kojima smo često puta pisali: brzo reagiranje na komentare kupaca i dobivanje povratnih informacija od njih.

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu