VscPro
Kada je pravo vrijeme za nadogradnju internet trgovine? 2017-3-14 https://www.vsc-pro.com/kada-je-pravo-vrijeme-za-nadogradnju-internet-trgovine/92/blog/
Kada je pravo vrijeme za nadogradnju internet trgovine? 14 .  ožujak   2017 .

Kada je pravo vrijeme za nadogradnju internet trgovine?

Otvaranje internet trgovina je u velikom porastu već neko vrijeme. Svakodnevno smo izloženi novitetima u eCommercu, na domaćem i stranom tržištu. U toj gomili ponuda koje iskaču sa svih strana kako se uklapa ponuda vaše internet trgovine? Pratite li redovito i primjenjujete promijene potrošačkih trendova? Brzina kojom se događaju promijene u eCommercu, trebale bi se događati promijene i noviteti na vašem webu. Blogeri Curatti-ja su nam naveli polazne točke koje ukazuju da je došlo vrijeme za nadogradnju internet trgovine.

Ako vam statistike govore da imate sve manji broj pregleda, sadržaj u vašem web shopu je zastarjeli i potrebno mu je osvježenje. Ukoliko smatrate da je sadržaj još uvijek relevantan, to bi moglo učiniti više štete nego što pretpostavljate. Koliko god da je vješto sročeno, ako nije bilo promjena nekoliko godina, ostavljat će dojam besposlene internet trgovine koja ne mari za svoje potrošače. Postoji toliko mnogo svježeg i inovativnog sadržaja svakodnevno na internetu da bi se zastarjeli uopće primjećivao. Slično kao i kod percepcije jumbo plakata uz cestu koje nakon nekog vremena prestanemo primjećivati, dok ne postave neki novi! Također se predviđa da će Google početi penalizirati zastarjeli sadržaj. U suštini, dobra stranica je kvalitetna, koliko je dobar sadržaj na njoj.

Nažalost, neke internet trgovine još uvijek nemaju responzivni dizajn, iako već neko vrijeme statistike pokazuju da je veći postotak pregleda na mobilnim nego na desktop uređajima i usprkos tome što Google kažnjava takve stranice nižim rangom na tražilicama.

Provjerite brzinu učitavanja vaše stranice. Ako joj je potrebno više od desetak sekundi, vrijeme je da razmislite o promijeni hosting providera. Hosting je ipak temelj svakog aspekta on line poslovanja i stoga je važnost kvalitete hostinga neupitna. Odražava se na SEO, rangiranje, oglase i emailove . Nadogradnja na kvalitetniji hosting je uvijek isplativa. Provjeru brzine učitavanja stranice bi trebalo redovito provjeravati.

Iz razloga što su korisnici sve više izloženi raznim ponudama sa svih strana, njihovo strpljenje i koncentracija na njih su sve manji. Zato vlasnicima internet trgovina preostaje budno pratiti kretanja u njihovim internet trgovinama koje ćemo pravim koracima nadograditi u skladu sa kretanjima eCommerce tržišta.

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu