VscPro
Integrirajte 4D Wand u svoj VSC Pro+ web shop! 2016-11-15 https://www.vsc-pro.com/integrirajte-4d-wand-u-svoj-vsc-pro-web-shop/75/blog/
Integrirajte 4D Wand u svoj VSC Pro+ web shop! 15 .  studeni   2016 .

Integrirajte 4D Wand u svoj VSC Pro+ web shop!

Izrada internet trgovine za svakog kupca iziskuje neke specifične pristupe. Veliki broj korisnika VSC Pro+ internet trgovine u svojim trgovinama imaju veliku ponudu, koje sadrže veliki broj artikala. Neke čak i preko 30-tak tisuća! Ono što je njima važno, a isto tako i svim ostalim korisnicima, da je njihova internet trgovina povezana sa ERP (Enterprise Resource Planning) sustavom. Jer jedan takav sustav će u suštini mnogo olakšati vođenje knjigovodstva internet trgovine. Jedan od svakako zastupljenijih ERP sustava u Hrvatskoj je 4D Wand, poslovno informacijski sustav za vođenje malih i srednjih poduzeća.

Zašto je korisnicima važno da su aplikacije VSC Pro+ internet trgovine i 4D Wand povezani?

U prvom redu zbog ažurnog trenutnog stanja skladišta kako se ne bi dogodilo da kupac kupi određeni artikl iz klijentovog VSC shopa, a trenutno tog artikla nema na stanju. Isto tako se može dogoditi da rabatna politika nije stavila ispravan popust za kupca. Dakle, spajanje internet trgovine sa ERP sustavom će spriječiti mnoge neugodne poslovne situacije i uveliko uštedjeti novac i vaše vrijeme.

4D Wand internet katalog

Jednostavan i brz način prikupljanja knjigovodstvenih informacija u internet trgovinu. Naš modul za prikupljanje podataka iz 4D Wand kataloga je razvijen do najsitnijih detalja te omogućuje u potpunosti prijenos svih knjigovodstvenih podataka omogućenih od strane 4D Wanda u VSC Pro+ internet trgovinu bez ikakvih poteškoća.

• Slike artikala
• Opis artikala
• Relevantni i bitni podaci o artiklima
• Eksportiranje podataka
• Importiranje narudžbi s interneta
• Rabatna politika (veleprodaja)

Kroz VSC Pro+ internet trgovinu na taj način zaokružujete cijelokupni eCommerce proces, B2C i/ili B2B!

Na vama je da tu mogućnost iskoristite i prilagodite svojoj prodaji kako bi vaša internet trgovina i artikli zasjali na globalnoj razini! Ovo su neke od naših referenci koje smo povezali sa 4D Wandom:

http://www.makromikrogrupa.hr/
http://www.kralj.hr/
http://www.segar.hr/


Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu