VscPro
Instar Informatika novi web iz produkcije VSC Pro+! 2016-2-12 https://www.vsc-pro.com/instar-informatika-novi-web-iz-produkcije-vsc-pro/24/blog/
Instar Informatika novi web iz produkcije VSC Pro+! 12 .  veljača   2016 .

Instar Informatika novi web iz produkcije VSC Pro+!

Istraživanja su nam pokazala da gotovo polovina od svih kupnji na internetu koja se relizira u Hrvatskoj, se odnosi na kupovinu tehnike (48%).

Vlasnici web shopova su to i prepoznali, čini se, jer ih dobar dio i ima upravo takvu ponudu.

Naš cijenjeni poslovni partner, tvrtka Instar Informatika d.o.o., prepoznala je priliku na hrvatskom on line tržištu još 2008.godine. Na platformi VSC Pro+ internet trgovine posluju već niz godina, nedavno i na potpuno novoj poboljšanoj verziji sa novim funkcijama.

Web stranica je responsiv – prateći kretanja tržišta i statistike koje pokazuju da sve više pregleda i narudžbi dolazi sa smartphona i tableta, ova funkcija je bila hitna stavka!

Sa svojim prepoznatljivim logom, ovaj nagrađivani web shop, dobitnik Superbrands medalje i titule Pouzdanog trgovca, jedna je od najperspektivnijih i najbrže rastućih domaćih trgovina informatičkom opremom.

Takvu veliku ponudu različite vrste računalne opreme, elektronike, gadgeta i mnogo drugog, razvrstali smo u puno preglednije kategorije s mnoštvo korisnih filtera, te kupcima na taj način puno olakšali snalaženje ove široke lepeze kvalitetnih tehnoloških proizvoda.

Ono što će zasigurno osigurati da u svakom trenutku stanje na skladištu i u trgovinama u potpunosti bude usklađeno sa narudžbom na internet trgovini, je povezivanje web shopa sa računovodstvenim ERP sustavom Luceed. Inače, Luceed svim tvrtkama omogućava povezivanje svih dijelova poduzeća u jednu cjelinu.

U novoj verziji Instar web shop je povezan sa svim svojim brojnim dobavljačima. A na kraju će kupljena roba vrlo brzo i točno stići do odredišta zbog integracije sa GLS sustavom.

Preglednost, funkcionalnost, lijep dizajn... samo su neki od zadovoljnih komentara vjernih kupaca Instar web shopa. Nadam se da će ih u 2016. biti još više, pogotovo kad računalni konfigurator integriramo u sustav i time znatno olakšamo narudžbu brojnih kvalitenih računalnih komponenti iz ponude Instar Informatika web shopa. O tome detaljnije nakon integracije.

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu