VscPro
Facebook nagradne igre 2016-12-27 https://www.vsc-pro.com/facebook-nagradne-igre/81/blog/
Facebook nagradne igre 27 .  prosinac   2016 .

Facebook nagradne igre

Nakon povećanog prometa i povelikih gužvi u našim internet trgovinama u proteklom periodu, ponovno dolazi onaj „sušni“ period godine kad je potrebno prodaju potaknuti nekim dodatnim metodama. Jedna takva provjerena metoda je organiziranje nagradnih igara na Facebooku.

Nagradne igre na Facebooku podliježu određenim pravilima kojih se trebate pridržavati kako nebi bili sankcionirani od strane Facebooka. Proći ćemo važna pravila o nagradnim igrama u ovom članku.

Od 2013.godine od kada više nije potrebno koristiti aplikacije za izradu nagradnih igara, pravila su pojednostavljena. Stoga za objavu nagradne igre možete tražiti od sudionika da:

-lajkaju postove i stranicu
-stavljaju komentare
-šalju podatke u inbox

Najvažnije pravilo je da se nagradna igra odvija strogo na vašoj stranici bez traženja od sudionika da dijele post na svojoj ili prijateljevoj stranici Facebooka, što je još uvijek čest slučaj. Znači, od sudionika ne smijete tražiti da:

-podijele link, sliku i/ili objavu na svom news feedu zbog sudjelovanja u nagradnoj igri
-označi sebe i/ili svoje prijatelje zbog sudjelovanja u nagradnoj igri

Vrlo jednostavan primjer jedne nagradne igre koja ne krši pravila je objava posta o dotičnoj nagradi te tražiti od sudionika da u komentar stave svoje ime. Nekoliko najbržih (jedna ili više nagrada) osvajaju nagradu.

U postu kojim objavljujete pravila nagradne igre, potrebno je jasno i nedvosmisleno istaknuti sva pravila o sudjelovanju:

-tko može u njoj sudjelovati
-što je potrebno napraviti
-koliko traje nagradna igra
-na koji način i gdje će biti objavljen dobitnik
-što je nagrada

Kod organiziranja nagradne igre trudite se biti što jednostavniji, jer u protivnom nitko neće imati strpljenja previše se potruditi oko čitanja iste. Nagrada također mora biti jednostavna sa jasnom i atraktivnom slikom sa ciljem da privuče što više sudionika. Trajanje nagradne igre neka ne bude predugo, jer će se izgubiti interes.

Na kraju pročitajte jasna pravila Facebooka o organiziranju nagradnih igara kako bi sve proteklo bez poteškoća:
https://www.facebook.com/page_guidelines.php

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu