VscPro
Blog koji će privući čitatelje 2017-3-7 https://www.vsc-pro.com/blog-koji-ce-privuci-citatelje/91/blog/
Blog koji će privući čitatelje 7 .  ožujak   2017 .

Blog koji će privući čitatelje

Jedna od važnih strategija SEO-a u internet trgovini (i na webu općenito) je pisanje bloga ili novosti. Redovito pružanje informacija kroz takvu formu, siguran je put za dovođenje redovitih posjetioca u vašu internet trgovinu. Bez obzira da li ste putem najnovijeg sadržaja bloga upoznali korisnike sa nekim događajem, akcijom ili novitetom, zasigurno ste na putu da korisnik dobije motiv ponoviti posjet vašem webu. Na blogu imate potpunu slobodu pisanja sadržaja sa kojim želite upoznati svoje korisnike. Sadržaj bloga ne bi trebao biti orijentiran samo na razne akcije, popuste i prodaju općenito, već svojevrsna baza korisnih informacija koja će ispuniti svrhu kad korisnici traže savjet ili rješenje raznih nedoumica ili problema. Postoji li bolji način da vas korisnici upoznaju i uspostave odnos sa vama?

Svakako, taj sadržaj ne treba ostati samo na vašem webu. Putem društvenih mreža, Facebook, Twitter, LinkedIn… možete svoj blog proširiti na mnogo veću publiku od one koja posjećuje samo vašu internet trgovinu (a time ih dodatno privući na svoj web). Publika treba svakako biti ciljana za vaše područje. Dijeljenjem bloga kroz društvene medije lako možete izgraditi dugotrajan odnos sa svojom publikom. Kroz davanje raznih informacija, pomoć i stručnost gradite svoju osobnost, ugled i povjerenje s publikom, te na neki način gradite i svoj brand. Nakon što ste izgradili povjerenje sa svojim korisnicima, izgradili krug publike koja vas prati, imajte na umu da vas ta ista publika može vrlo brzo napustiti ako pretjerate sa forsiranjem raznih promidžbi i akcija samo i jedino u svrhu prodaje. Naučite vještinu prodaje kroz davanje preporuka, informacija, savjeta, ideja, znanja i publika će vas i dalje pratiti. Kad primijete promocije kroz sadržaj, korisnici ga prestaju čitati.

Ovo su bitna polazišta od kojih treba krenuti kod pisanja bloga. Forma, način pisanja i sam naslov sadržaja su vještine koje su neosporne za kvalitetu. No, što više sadržaja objavljujete i vaša forma pisanja će se usavršavati, samo hrabro krenite i ne ustručavajte se zatražiti pomoć!

Započnite brzo i jednostavno prodaju svojih proizvoda putem interneta!

Zatraži ponudu